Volgende bijeenkomst:

De AF&BM, het netwerk dat voedt!

De AF&BM, het netwerk dat voedt!

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is op 1 januari 1991 opgericht en heeft als filosofie: ‘Het creëren van een informatief netwerkplatform, waarbij het delen van kennis voorop staat”.

De AF&BM organiseert een aantal keer per jaar kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten en events. Inspelen op de onderwerpen van morgen en overmorgen zijn daarbij leidend. F&B staat in dit kader voor Fun & Brains. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Horeca is Topsport
  • Financieel Management
  • Duurzame Food Shake-up
  • Generatie X, Y aan Zet
  • Food for Thought over spiritueel leiderschap
  • Gastvrij Rotterdam
  • Chef's Revolution (zwolle)
  • Social Event
  • Breakfastclub

De Association of Food & Beverage Management is toegankelijk voor iedereen die binnen een bedrijf, school of instelling betrokken is bij de Food & Beverage. Naast de themabijeenkomsten wordt er ook jaarlijks aandacht besteed aan sociale bijeenkomsten, met een F&B tintje, zoals onder andere: Het traditionele jaargala dat elk jaar weer garant staat voor een culinaire avond vol entertainment en gezelligheid in diverse tophotels en restaurants. Deze vonden ondermeer plaats bij Sofitel The Grand en Librije's Hotel.

Het “Social” weekend, waarin wij elkaar op een informele manier leren kennen, heeft de afgelopen jaren plaatsgevonden in onder meer Berlijn, Maastricht, Trento, Antwerpen en Zeeland! De gelegenheid tot uitwisseling van opinies en de kennismaking met collegae maakt de vereniging een welkome ontmoetingsplaats voor hen die met de dagelijkse Food & Beverage te maken hebben.

Inmiddels is de AF&BM uitgegroeid tot een landelijke F&B belangenvereniging met meer dan 130 leden. Organisaties zoals SVH, Koninklijke Horeca Nederland en FNV hebben de aanwezigheid van de AF&BM als belangenvereniging als zeer waardevol erkend. De AF&BM heeft daarnaast met Food Inspiration een samenwerkingsbeleid, wat resulteert in het aanleveren van onderwerpen tijdens de Food Inspiration Days.

Kortom, een leuke en actieve club waar veel kennis aanwezig is die met elkaar gedeeld kan worden. Een prima gelegenheid om collega’s te bezoeken, om op de hoogte te blijven van de actuele zaken die er spelen, maar ook om gezellig een borrel met elkaar te drinken. De AF&BM is een vereniging die volop in beweging is en vol ambitie zit. Om een zo breed mogelijk draagvlak te creeëren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden, dus: Meld je nu aan!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op.

Adresgegevens Secretariaat:

Association of Food & Beverage Management
Postbus 566
3440 AN WOERDEN

e-mail: info@afbm.nl
tel: 0348 - 489 489