Mark Visschedijk
Sr. Food and Beverage Manager | Landgoed Huize Bergen
Mark werkt al enige tijd bij Landgoed Huize Bergen, nu in de rol van senior F&B manager! Mark...
Thomas van Maanen
Assistent Food & Beverage Manager | Nhow Amsterdam RAI
Thomas is de F&B manager die, na het verlaten van zijn voorganger, de gehele F&B van het hotel...
Jan-Jaap van Altenburg
Sommelier & Co-owner Wijnbar Vindict
J.j. is een hotello van Leeuwarden. Hij studeerde rond 2015 bij ons op school. Hij is een...
Lilliana Neves
Ondernemer | Horeca Xlence
Ik ben al 20 jaar werkzaam in de horeca en heb meestal als manager of general manager...
Nick Vrielink
Bar Manager | Fitz's Bar Amsterdam | Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park
Met Fitz's heeft hij al de 'Best Bar Award 2023' (Entree Awards) "in de pocket" Nick is een echte...
Jelle Postma
Maître | Restaurant The Lemon Tree
Jong, energiek, veel kennis, ondernemend en passie!
Jorien Schipper
F&B Director | Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage
Deze topper werkt al jaren met enorm veel gedrevenheid en passie binnen de horeca, maar zet zich...
Lotte Bloem
Gastvrouw, sommelier & eigenaresse | Restaurant Odille
Lotte is een getalenteerde ondernemer waar je veel aan hebt. Ze is nieuwsgierig, analytisch,...
Peter Derks en Roland van Balen
Creative & Culinary Director | De Spijsbereiders
De Spijsbereiders, bestaande uit het duo Roland van Balen en Peter Derks, timmeren al enkele jaren...
Chantal Tolboom
Operations Manager bij Utrechtse Horeca Groep
Chantal werkt bij de Utrechtse Horeca Groep, een sterk groeiende groep van mooie verschillende...

Breng je stem uit!

Kies hieronder voor jouw "Professional of the Year", voer je e-mail adres in en klik op "stem"

Maximaal één stem per persoon is toegestaan