Thom Groenendal
Eigenaar | Brass Kaatje & Kaatje's bakery cafe
Ik ben Thom Groenendal uit Bergen Noord-Holland. In april 2021 ben ik trotse eigenaar geworden van...
Daniel Huiskes
Director of F&B | Anantara Grand Hotel Krasnapolsky
Mijn naam is Daniël Huiskes, 34 jaar, woon in Amsterdam en werk als Director of Food & Beverage...
Roos Stevens
Head Sommelier | Sofitel The Grand Amsterdam | Restaurant Bridges
Na het afronden van mijn studie aan de Hoge Hotelschool Leeuwarden startte mijn carrière bij The...
Freek van Noortwijk
Co-owner | The Breda Group
Daniel Deckers: "Een fijnproever en zeer ervaren chef die altijd verrast! Ik weet dat jullie nooit...
Milan Visser
Aanstormend talent & Sommelier | Restaurant 212 & Restaurant de Juwelier
De reden dat ik mijzelf als food professional zie, is omdat ik mij zolang ik al kan heugen een...
Mark Roselle
Venue Manager | Hutten Catering | Philips Stadion
Wie is Mark Roselle ; “de gast komt altijd van rechts” De hospitality omgeving circa 15 jaar...
Andrea Cagliero
Bar Supervisor | Hilton Schiphol
My name is Andrea and I was born in a very little village near Turijn in Italy, where I spent my...
Lendl Mijnhijmer
Wine Director & Restaurant Manager | Bougainville | TwentySeven Hotel
Ik ben Lendl Mijnhijmer, 38 jaar en werk nu 5 jaar in Amsterdam bij Restaurant Bougainville in...
Naomi Bormans
F&B Manager | Château St. Gerlach
Gulpen, Maastricht, Portugal, Indonesië. Mijn passie voor gastvrijheid heeft mij op verschillende...
Yvonne Willems
F&B manager | HUP Hotel Mierlo
Ik ben Yvonne Willems-Camps, 37 jaar jong, getrouwd en woonachtig in het mooie Sevenum. Mijn liefde...

Breng je stem uit!

Kies hieronder voor jouw "Professional of the Year", voer je e-mail adres in en klik op "stem"

Maximaal één stem per persoon is toegestaan