Volgende bijeenkomst:
×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Tork

SCA Tissue Europe - Tork

Tork biedt niet alleen producten, maar ook service en hygiëne. De producten zijn onderverdeeld in drie categoriën:

Tork Premium
omvat een reeks producten en sytemen die aan de hoogste eisen voldoen. Van luxueuze handdoekjes, tot eersteklas industriële werkdoeken en hoogwaardige toiletpapiersystemen die tonen dat hygiëne en productprestatie belangrijk voor u zijn.

Tork Advanced
omvat een reeks van efficiënte kwalitatieve producten 
en systemen. Van comfortabele handdoekjes tot sterke werdoeken en aantrekkelijke servetten. Producten die doen wat ze beloven.

Tork Universal
voldoet aan uw basisbehoeften. Een reeks van eenvoudige handdoekjes tot poetsrollen en servetten.

Tork biedt meer dan alleen producten

We zijn trots op onze veelzijdige reeks diensten voor onze klanten. Tork Services zorgt voor toegevoegde waarde aan Tork-producten in de vorm van volledige klanttevredenheid. Sommige services gelden vooral voor distributeurs, andere voor gebouwenbeheerders en weer andere zijn zeer nuttig voor eindgebruikers. Tork Services bestaat uit Tork Value Services, Tork Support Services en Tork Logistics Services

Meer dan alleen hygiëne

Wat uw eisen voor de toiletruimte ook zijn, Tork heeft de juiste producten. Tork biedt betrouwbare oplossingen, ontwerpen die optimaal gebruik en afvalbesparing garanderen, voor diverse locaties – kantoren, gezondheidszorg en publieke instellingen enzovoort. Onze producten, inclusief de handdoeken van hoge kwaliteit, verzachtende vloeibare zepen, luchtverfrissers en goed vormgegeven dispensers creëren hygiënische toiletruimtesystemen met kwaliteit voor een lagere prijs.

Op de kaart