Volgende bijeenkomst:

Spadel

Spa & Bru

De groep Spadel produceert en commercialiseert kwaliteitsproducten op basis van mineraalwaters van stuk voor stuk bijzondere natuurlijk bronnen. Deze bronnen zijn eigendom van de Spadel Group. Het mineraalwater van twee van haar bronnen commercialiseert Spadel Nederland B.V. in Nederland. Dat zijn de mineraalwaters van Spa & Bru. Spa is er voor iedereen, op elk moment en overal. En Bru is het culinaire water. De perfecte begeleider van wijn en gerechten.

Spa mineraalwater

Spa is het vertrouwde merk voor de consument met een merkbekendheid van bijna 100%. Spa mineraalwater staat voor kwaliteit en heeft een bijzonder goed imago. Samen met ondernemers heeft Spa de mineraalwatercategorie in Nederland groot gemaakt. Spa heeft de consument water leren drinken. Inmiddels zit het bij een groot deel van de mensen tussen de oren: ‘ drink ik wel voldoende’? Er is nog steeds een grote groep mensen die er aan het eind van de dag achter komt dat ze weer vergeten zijn voldoende te drinken. Dat betekent dat er nog veel verkooppotentieel is.

Wist u overigens dat Spa Reine één van de zuiverste natuurlijke mineraalwaters is van West-Europa, afkomstig van natuurlijke bronnen in de Belgische Ardennen? En dat Spadel een groot natuurgebied waarin haar bronnen liggen beschermt om de kwaliteit van haar mineraalwaters te kunnen garanderen?

Spa & Fruit

Spa vestigt zich ook steeds meer in de categorie frisdrank met Spa & Fruit. Spa & Fruit combineert heerlijke fruitsmaken met het mineraalwater van Spa. Dit biedt de consument een frisdrank met een unieke smaakbeleving dat ook nog eens een verantwoorde keuze is. De meeste varianten van Spa & Fruit voldoen namelijk aan de criteria om het ‘ Ik kies bewust’ logo te dragen. De PET-verpakkingen zijn daarmee dan ook voorzien. Met Spa & Fruit vult Spa een belangrijk deel in van het groeiende aandeel van gezonde frisdranken in Nederland.
Wilt u meer weten over Spa? Kijk dan op de website www.spa.nl of www.spa-en-horeca.nl, de site voor horeca ondernemers.

Bru mineraalwater

Bru mineraalwater heeft andere bijzonder eigenschappen dan Spa. Meegekregen van de natuur. De bron van Bru mineraalwater ligt bij het plaatsje Chevron in de Belgische Ardennen. Wist u dat Bru van nature koolzuurhoudend is? En dat de minerale samenstelling nagenoeg overeenkomt met die van wijnen? Dat is wat Bru bijzonder maakt.

De lichte bruis van Bru prikkelt het mondgehemelte op een subtiele manier waardoor de smaak van eten optimaal tot zijn recht komt. Met name de balans tussen de mineralen magnesium/calcium zorgt er voor dat Bru mineraalwater ook optimaal de smaak van wijn neutraliseert. Ideaal dus om met Bru van de ene schotel naar de andere over te gaan en van de ene wijn naar de andere. Met recht de perfecte begeleider van wijnen en gerechten. Daarbij komt nog dat water drinken bij het eten goed is de spijsvertering te stimuleren.

De kwaliteit van Bru is onderkend en beloond door het International Taste & Quality Institute (iTQi) met de Superior Taste Award. Het iTQi is een internationaal comité van top chefkoks en sommeliers dat producten jaarlijks test op de intrinsieke kerneigenschappen. Met 3-sterren heeft Bru mineraalwater in 2007 de allerhoogste waardering gekregen vanwege haar perfecte balans van smaak en neutraliserende werking.

Wilt u meer weten over Bru ? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Spadel Nederland B.V., Edwin Suykerland.