Volgende bijeenkomst:
×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Jan van As

Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf dat sinds 1949 een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren levert aan horeca, grootverbruikers en detailhandel. Kwaliteit, duurzaamheid met Vis&Seizoen en gemak staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds 2010 is Versvishandel Jan van As partner van HANOS Internationale Horecagroothandel. We zijn u graag van dienst.

Passie
Onze medewerkers zijn liefhebbers en kenners die kwalitatieve, verse vis waarderen en herkennen. Ze hebben hart voor de zaak en het product. Dagelijks wordt bij iedere handeling de versheid en kwaliteit waarvoor we bekend staan, bewaakt door onze medewerkers.

Kwaliteit
Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale afslagen, waardoor topkwaliteit tegen scherpe prijzen gegarandeerd wordt. Er wordt gewerkt volgens de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid. De bedrijfsprocessen van Versvishandel Jan van As zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale ISO en FSSC-richtlijn voor het procesbeheersysteem van voedselveiligheid.

Gemak
Versvishandel Jan van As denkt graag met u mee en biedt u op alle fronten gemak. We hanteren een persoonlijke benadering, doen verrassende (menu)suggesties en bieden producten aan die speciaal zijn afgestemd op uw keuken. In deze lijn van gedachten hebben wij Vis&Innovatie opgezet. Bestelgemak, service en gezamenlijk rendement zijn wat ons betreft de basis voor een lange termijn samenwerking.

Duurzaam
Als geen ander zijn wij ons bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen. Deze strategie staat in de gehele bedrijfsvoering centraal. Of het nu gaat om het recyclen van grondstoffen, scheiden van afvalstromen of het gebruik van Fair Trade producten, alles staat in het teken van duurzaam ondernemen. Vanuit dat perspectief is Stichting Vis&Seizoen, een initiatief van Versvishandel Jan van As, in het leven geroepen.

Betrouwbaarheid
Versvishandel Jan van As weet dat voor de horeca een betrouwbare levering essentieel is. Daarom wordt veel aandacht besteed aan een professionele logistiek en goede communicatie met de afnemers.

 

Op de kaart