Volgende bijeenkomst:
×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Hero

Fruit sinds 1914

Hero produceert reeds sinds 1914 vruchtenpulpen en confituren in Breda. Hero maakte al snel naam met zijn goede kwaliteit en brede assortiment. Daarnaast hebben innovaties zoals Hero Cassis, Cerise en Sinas, bijgedragen aan het vertrouwen, waardoor klanten voor Hero kiezen. Met Hero heeft u de zekerheid, dat uw gasten altijd naar volle tevredenheid kunnen genieten.

Sterke merken

Dankzij onze passie voor fruit en aandacht voor de markt, zijn we in staat om al die jaren achtereen sterke merken op de markt te zetten. Niet alleen met klassiekers als jam en Cassis, maar ook met producten als Fruit2day, FruitOntbijt en B’tween beantwoordt Hero aan de vraag van de klant en consument.

Steeds bewuster

De moderne consument gaat onmiskenbaar steeds bewuster om met zijn gezondheid, zijn omgeving en zijn eten. Daarom heeft Hero zich dan ook de laatste jaren ontwikkeld van een traditionele fabrikant van jam en cassis tot een expert in smaakvolle en verantwoorde producten op basis van fruit. Samen met u als partner zetten we graag deze ontwikkelingen voort, zodoende uw gasten te blijven verrassen en verwennen.

Op de kaart