Volgende bijeenkomst:

Blycolin

Bij Blycolin bent u Welkom!

Blycolin is dé internationale specialist in linnenservices voor de hospitality branche. Wij bieden totaaloplossingen in het linnenmanagement voor hotels, restaurants en wellnesscentra. Groot, klein of hele horecaketens. Wij willen namelijk voor iedereen bijdragen aan de optimalisatie van de kwaliteitsbeleving van hún gasten. Dat is ons hoofddoel en daarin zijn wij ijzersterk.
Door een jarenlange ervaring, brede expertise, hoog kwaliteitsbewustzijn in diensten en producten, modulaire concepten en sterke innovatiedrang.

Wij zijn toonaangevend marktleider. Financieel onafhankelijk en met gedreven medewerkers, groeien wij gestaag op de Europese markt. Maar niet ten koste van alles. In onze expansie werken wij voortdurend aan een gezonde balans tussen people, planet en profit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook rotsvast verankerd in ons ondernemersbeleid. Mensen en hun welzijn, ondernemen voor en in de samenleving, duurzaam inkopen en zorg voor milieu staan daarin volledig centraal. Dat leggen wij onszelf en alle partners waarmee wij samenwerken om te groeien strikt op.

Graag inventariseren wij samen met u uw wensen en verwachtingen ten aanzien van het linnenbeheer. Wij maken daarna een advies voor u op maat en gaan graag een langdurige relatie met u aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw linnenbeheer. Het linnenpakket wat wij met u samenstelde is van hoge, duurzame kwaliteit. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in bedlinnen, badgoed, tafellinnen, kokskleding en keukendoeken. Ook voor de huur van boxspringcombinaties bent u bij ons aan het juiste adres.

De medewerkers van Blycolin heten u van harte welkom en geven u graag uitgebreid informatie en advies.Kijk voor meer informatie op www.blycolin.com.