Volgende bijeenkomst:

Attend

Het team van Attend heeft jarenlange ervaring opgebouwd met verschillende services binnen de hospitality branche. Als geen ander weten wij daardoor wat er speelt binnen de organisaties van onze opdrachtgevers en hoe belangrijk vakbekwaam personeel is. De mensen van Attend redeneren dan ook geheel automatisch vanuit hospitality oogpunt. Hospitality is compleet verankerd in de ziens- en zegswijze van onze organisatie.

Attend is gespecialiseerd in het verhogen van beleving van gasten, medewerkers, bezoekers en patiënten middels het inzetten van hoog gekwalificeerd personeel binnen de horeca-, kantoren en zorgmarkt. Ons onderscheidend vermogen is gebaseerd op een wezenlijk andere visie en manier van omgaan met flexibele arbeid binnen onze afzetmarkt.

Vanwege onze andere manier om invulling te geven aan de (flexibele) arbeid voor organisaties die in belangrijke mate waarde hechten aan een positieve gastbeleving, zijn wij niet te definiëren binnen de gevestide bedrijven, zoals uitzendbureaus, projectbureaus en detacheerders. Wij kenmerken ons dan ook als een Hospitality Agency.

Het wezenlijke verschil in deze vorm van omgaan met flexibele arbeid is dat wij een vertaalslag maken van de visie en ambitie van onze opdrachtgever in het invullen (ontzorgen) van ondersteunende diensten. Wij leveren dan ook geen handen, maar een oplossing in het invullen van diensten conform vastgestelde standards. Dit doen wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. We make people feel special!