Volgende bijeenkomst:
×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

ACS audiovisual solutions

ACS maakt van ieder evenement een succes zonder stress

De organisatie van elk evenement - van een groot congres tot een kleinschalige presentatie, en alles daar tussen in - zorgt vaak voor stress. Op zulke momenten wilt u zich ondersteund voelen door een professionele audiovisuele partner waarop u blindelings kunt vertrouwen.

ACS audiovisual solutions is die partner. Van de grootste congreslocatie tot in de kleinste hotelzaal en in binnen- en buitenland. ACS audiovisual solutions is een toonaangevende leverancier van tijdelijke audiovisuele faciliteiten voor hotels, vergader- en congrescentra, bedrijven, beurzen en evenementen.

ACS staat voor het leveren van kwaliteit en neemt de tijd om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Onze actieve consultancy rol zal u de zorg uit handen nemen en zorg dragen voor een fantastisch evenement. We zullen het volledige technische en logistieke traject van uw evenement op ons nemen en denken graag met u mee voor op maat gemaakte creatieve oplossingen die de verwachtingen van uw publiek zullen overtreffen.

Wilt u meer informatie? ACS vertelt u graag meer in een persoonlijk gesprek!

 

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave contact op met één van onze vestigingen via www.acsaudiovisual.com

Op de kaart