Volgende bijeenkomst:
×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

ABND Drinks Company BV

A Brand New Day is in 2005 opgericht als onafhankelijk distributeur van internationale drankenmerken op de Nederlandse Markt. We zijn begonnen met een klein portfolio en inmiddels uitgegroeid tot een van de grote spelers met een portfolio van meer dan 50 merken.

Met passie en toewijding bouwen we onze merken en zorgen we voor een optimale beleving in de horeca en in het retailkanaal.

De bekendste merken die wij mogen vertegenwoordigen in Nederland zijn; Jack Daniel’s Tennessee Whisky, Aperol, Campari, Courvoisier Cognac, Grand Marnier, Freixenet en een breed aanbod van Malt Whisky’s.

Vanaf dit jaar hebben we voor de top cocktailbars en de 5 sterren hotelbars in Amsterdam een nieuw platform gelanceerd: Red Carpet. Een platform ontwikkeld voor en door bartenders. Zo is de selectie merken, bestaande uit de echte luxury pareltjes en bartenders essentials, tot stand gekomen op basis van input van toonaangevende bartenders. In 2017 worden trainingen, seminars en educatie programma’s uitgerold.

“Red Carpet is the inspirational platform where great brands and top bartenders interact.” Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Op de kaart