Volgende bijeenkomst:

Vasfi Isitan

Vasfi Isitan

Mijn naam is Vasfi Isitan en ik ben op 1 augustus 1973 geboren in Utrecht. Mijn vader is van Turkse komaf en mijn moeder is Nederlandse. Mede hierdoor staat lekker en multicultureel eten al van jongs af aan centraal in mijn leven.

Zoals vele studenten had ik tijdens mijn studie Weg -en Waterbouwkunde verschillende bijbaantjes in de horeca, in de keuken, het restaurant en als barman. Na mijn studie volgde nog de militaire dienstplicht van één jaar.

Al snel werd duidelijk dat mijn passie meer ligt bij de Hospitality dan in de weg –en waterbouw. In de keuken van een groot restaurant kon ik beginnen als chef de partie en mocht ik vervolgens als sous chef in verschillende restaurants de fijne kneepjes van het vak leren. Na een aantal jaren kreeg ik de baan aangeboden van chef-kok, waarbij ik verantwoordelijk werd in de keukens van de restaurants Le Journal en Mi Madre in het centrum van Utrecht. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar F&B manager en kon ik beide restaurants breder aansturen.

In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar Tulip Inn Meerkerk, waar ik met veel plezier heb gewerkt als Service Manager. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan door projecten op te zetten in verschillende vestigingen zoals Golden Tulip Oosterhout en Tulip Inn Leiderdorp.

In 2008 kwam Golden Tulip Bel Air Hotel Den Haag op mijn pad. Het was een grote uitdaging om gevraagd te worden voor de functie van Manager Operations bij het toenmalig grootste Golden Tulip hotel. Hier heb ik de rebranding geleidt van Golden Tulip naar World hotels en kon ik doorgroeien naar Director of Operations. Vanaf deze mooie positie heb ik vele bijzondere congressen en events mogen begeleiden zoals het Wereld kampioenschap Hockey waarbij alle deelnemende teams in ons hotel verbleven. Natuurlijk was het Nuclear Security Summit in 2014 ook een hoogtepunt. Bel Air Hotel bevond zich destijds in de eerste security ring en de gehele internationale pers in en om het hotel werd door ons verzorgd. Vervolgens heb ik met mijn team de opstart mogen verzorgen voor de overgang naar een nieuwe eigenaar met bijbehorende nieuwe brand, Mariott.

Sinds 2015 ben ik werkzaam in Conferentiehotel de Ruwenberg in St. Michiels-Gestel als Director of Operations. Dit is een kasteel/congrescentrum op een 14 hectare landgoed. In deze job ben ik eindverantwoordelijk voor de gehele hoteloperatie.

Na een lidmaatschap van zeven jaar bij de AF&BM vond ik het fantastisch om in het bestuur te komen en hoop ik tezamen met de andere bestuursleden en partners bij te kunnen dragen aan de vele mooie evenementen.

Linkedin profiel