Volgende bijeenkomst:

René Giel - Voorzitter

René Giel - Voorzitter

Voorzitter

René Giel, geboren op 12 september 1977 en opgegroeid in een Marine gezin. Hierdoor ben ik in mijn jeugd regelmatig verhuisd. Toen ik 14 jaar was heb ik mijn eerste stappen op de horecavloer gezet. Eerst achter de frituur van een eetcafé in Schagen en later in de keuken en bediening van een restaurant in de badplaats Callantsoog. Ik wist toen al snel welke opleiding ik wilde gaan doen: Hogere Hotelschool. Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd in Leeuwarden. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen in het American Hotel aan het Leidseplein in Amsterdam, waarna ik mijn hotelcarrière ben begonnen in het Victoria Hotel in Amsterdam. Hier ben ik begonnen in de functie van F&B Supervisor en later doorgegroeid naar Assistant F&B Manager. In 2001 kreeg ik de kans om in de functie van F&B Manager betrokken te zijn bij de pre-opening van een Tulip Inn Hotel in Amsterdam. Dit was voor mij een unieke en zeer leerzame ervaring.
Daarna heb ik een korte periode een zijstap gemaakt naar Landal Greenparks waar ik F&B Manager was van een Landalpark. Na een jaar Landal verlangde ik echter terug naar Amsterdam en ben ik drie jaar Assistant General Manager geweest van Hotel Amsterdam De Roode Leeuw, een klein vier-sterren hotel aan het Damrak in Amsterdam. Toen ik in deze functie niet voldoende uitdaging meer vond heb ik de overstap gemaakt naar Regardz Zaltbommel. Van dit conferentiehotel ben ik ruim twee jaar Operationeel Manager geweest.
In 2009 kreeg ik de kans om Hotel Manager te worden van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Hier heb ik enthousiast mijn tanden in gezet. Sinds 2013 ben ik directeur van Kontakt der Kontinenten en heb ik als eindverantwoordelijke voor deze bijzondere organisatie nog steeds een hele leuke en uitdagende kluif.
Ik ben sinds 2004 lid van de AF&BM en heb als trouw lid de afgelopen jaren veel mooie, leuke en leerzame bijeenkomsten bij mogen wonen. Ik ben trots dat ik nu als voorzitter mijn steentje bij mag dragen aan de verdere ontwikkeling van de vereniging en het organiseren van mooie netwerkbijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,
René Giel

LinkedIn profiel