Volgende bijeenkomst:

Natalia Alvarez Pereiro

Natalia Alvarez Pereiro

Ik ben Natalia Alvarez Pereiro, geboren in mei 1977 in Galicia, Noord-West Spanje.

Ik ben opgegroeid in een klein vissersdorpje, in Spanje bekend als “De Hoofdstad van de Kreeft” en dichtbij de beste wijngaarden van de Albariño wijnen. Veel van mijn jeugdherringeringen gaan over mijn moeder, oma en tantes in de keuken en het lange natafelen na de lunches en diners, iedereen was welkom bij ons thuis.

Met deze achtergrond is het niet verassend dat ik gekozen heb voor een carrière in de gastvrijheidsector, met F&B als een belangrijke rol hierin.

Tijdens mijn studie Toerisme in Spanje heb ik in verschillende restaurants gewerkt in België en Engeland. Na de afronding van deze studie heb ik 2 jaar gestudeerd in Amerika, Hotel Management aan de Southern New Hampshire University.

Kort nadat ik terug kwam in Spanje ben ik naar Nederland verhuisd. Ik woon hier nu 14 jaar met veel plezier, ik voel me echt een Nederlandse.

Tijdens mijn carrière in de Nederlandse hotellerie heb ik ook Rooms Division teams geleid, maar altijd interesse gehad in F&B. Zo was ik Front Office Manager bij Krasnapolsky, maar zat ik ook in de wijncommissie van NH Hoteles.

Als F&B manager was ik onderdeel van het openingsteam van Crowne Plaza Amsterdam-South en hier ben ik doorgegroeid tot Operations Manager. Namens IHG ben ik ook lid van de “IHG F&B European Committee”. Hierbij krijg ik inzicht in de trends en ontwikkelingen op hoofdkantoor- niveau.

Mijn passie voor F&B is niet alleen mijn werk, maar ook mijn hobby in mijn vrije tijd. De kans om als bestuurslid van de AF&BM te helpen met het verspreiden van kennis en zorgen voor een goed netwerk zal ik zeker aanpakken.

Met vriendelijke groet,

Natalia Alvarez Pereiro

LinkedIn profiel