Volgende bijeenkomst:
×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Uitgeverij PS

Horecavakbladen
Uitgeverij PS: bv is dé onafhankelijke multimediale uitgever van vakbladen, vakkranten en specials voor de horecabranche. Met de aansprekende Hospitality Management, Hotelbouwplannen, Lunchroom, Bed & Breakfast, De Cafékrant en De RestaurantKrant bestrijkt Uitgeverij PS:bv de gehele horecabranche.

Online
Ieder vakblad heeft een eigen nieuwssite waarop dagelijks nieuws gepubliceerd wordt. Op deze nieuwssites vindt u niet alleen het (dagelijkse) horecanieuws, maar ook dossiers, achtergronden en vacatures. Alle websites hebben een restyling ondergaan en worden continu ge-update. Om het bereik nog verder te optimaliseren, versturen wij in een hoge en vaste frequentie nieuwsbrieven per branche. 

Specials
Naast bovenstaande publicaties, verschijnen een aantal keren per jaar specials. Voor de hotellerie geven wij de reeks Hotel &... uit, met daarin de special Hotel & Food & Beverage (mei) en Hotel & Design (november). Deze uitgaven zijn vaste waarden in onze uitgeefportefeuille. De CuliTip is een speciale uitgave van Lunchroom en verschijnt jaarlijks eind november. De CuliTip is een culinair inspiratiemagazine voor lunchroomhouders.

Onze Events

HotelTech
HotelTech is hét inspiratie- en kennisforum voor de hotellerie en biedt ambitieuze ondernemers en managers uit de hotellerie een platform met presentaties van nieuwe technieken en toepassingen, hi-tec oplossingen en inspirerende lezingen. HotelTech is een hoogwaardig evenement waarbij netwerken en kennisoverdracht centraal staan. HotelTech wordt mogelijk gemaakt door de deelnemende bedrijven en is vrij toegankelijk voor het hotelmanagement. Er wordt derhalve een stringent toelatingsbeleid gevoerd. Meer informatie vindt u op www.hoteltech.nl. 

Het Lekkerste Lunchroombroodje
In november maken wij ieder jaar de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje bekend. Na de inzendtermijn van mei tot en met september volgen de beoordelings- en proefrondes.
Klik hier voor de winnaar van 2015.

Wat kunnen wij voor u doen?
Wilt u zich in onze horecavakbladen of online presenteren aan de horecaondernemers in Nederland? Bel dan 030-2512270 of kijk op www.uitgeverijps.nl.  

Adres

  • Soort: Uitgeverij
  • Adres: Leijenseweg 111F
  • Postcode: 3721 BC
  • Plaats: Blithoven

Contact

  • Telefoon: 030-2512270
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de kaart