14 oktober 2024

Food Inspiration Days 2024


Locatie

Krachtvoer Events Noordkade

Verlengde Noordkade 10-12 5462 EH, Veghel

New Dutch wordt in 2025 een belangrijk thema voor de profilering van Nederland als een van de meest innovatieve en creatieve gidslanden van de wereld. Ons land loopt voorop in technologie en watermanagement, maar ook in food zijn we vernieuwend. Het traditionele beeld dat het buitenland van Nederland krijgt, correspondeert daar niet mee. Klompen, tulpen, molens en kaasmeisjes bepalen het beeld. Tijdens de Food Inspiration Days brengen we het avontuurlijke van de Nederlandse keuken onder de aandacht. 

Hoe proeft het toekomstig eten van Nederland? Zijn we eigenlijk ook een gidsland in food? Wat gebeurt er met zoet, zout, bitter, zuur en umami? Wat gaat er gebeuren met texturen en technieken?

Wat betekent New Dutch voor de menu- en drankenkaart in foodservice? Hoe gaat de winstgevendheid van foodbedrijven er in de toekomst uitzien? En blijft de rol van de foodmakers hetzelfde of gaat deze veranderen onder invloed van technologie en Artificial Intelligence?

 

 

ONTDEK DE TOEKOMST VAN FOODSERVICE BIJ DE FOOD INSPIRATION DAYS

 

INSPIRATIE

Om voorop te lopen in de foodbranche, heb je de juiste input nodig. Tijdens de Food Inspiration Days worden de nieuwste innovatiestrends en inzichten samengebracht. Hier komen de succesverhalen en de praktijkvoorbeelden samen die je nodig hebt om jouw bedrijf te innoveren en te inspireren.

VOORUITBLIK

De Food Inspiration Days biedt praktische handvatten en strategische inzichten voor het ontwikkelen van een roadmap die jouw bedrijf vooruit helpt in deze snel veranderende branche. Hierdoor ben je in staat te vormen in plaats van te volgen.

NETWERKEN

Sluit je aan bij ruim 1.400 professionals uit de foodbranche, verdeeld over twee dagen, en vergroot je netwerk met de top van foodservice en foodretail.

TOPSPREKERS

Laat je inspireren door de insights, best practices en ideeën van meer dan 25 (keynote) sprekers. 

LOVENDE REACTIES

Eerdere bezoekers van de Food Inspiration Days beoordelen het event met een 8.6. Ze zijn vooral enthousiast over de kwaliteit van de sprekers, de workshops en de gastvrijheid.  

 

Aanmelden kan via info@afbm.nl of via de AF&BM app.  

 

Wil je meer informatie over het evenement? Dat lees je hier