Notice: Undefined index: cover_back in /var/www/vhosts/afbm.nl/httpdocs/pages/info.php on line 11

Ben of ken jij de F&B Professional of the Year 2025?

Jaarlijks organiseert de AF&BM de verkiezing F&B Professional of the Year. Je kunt bekenden of jezelf inschrijven tot 18 november.

Voorzitter Aukje van Dongen: "Wij zijn op zoek naar dé F&B professional die een ware ambassadeur is voor de hospitality. Hij of zij is leidinggevende in de gastvrijheidsindustrie, heeft een duidelijke visie en heeft een bijzondere verandering of een uniek idee succesvol geimplementeerd in zijn of haar vakgebied. Daarnaast is hij of zij een echte inspiratiebron voor de nieuwe generatie.

Ken of ben jij deze F&B professional? Geef hem, haar óf jezelf dan op via onderstaande button. Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van de AF&BM om mee te doen aan deze wedstrijd. 

 

INSCHRIJVEN

Vorig jaar won Mark Visschedijk, Food & Beverage Manager bij Landgoed Huize Bergen, de titel. Aan wie mag hij het stokje overdragen?

Je kunt collega's, bekenden of jezelf nomineren tot 18 november via info@afbm.nl. Uit de inschrijvingen komt een 'long list' van alle genomineerden. Vanaf 18 november tot 5 december wordt de stembus geopend en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet zodat er een top 10 ontstaat. Vervolgens is het de taak aan de AF&BM ambassadeurs om uit deze top 10 de selectie terug te brengen naar dé top 3.

Op 16 december zal de top 3 bekend worden en zij mogen zich presenteren op hun eigen locatie tijdens het bezoek van de vakjury. Tijdens het AF&BM jaargala op 11 januari 2025 zal de winnaar bekend gemaakt worden. Naast eeuwige roem, een mooie trofee en media-aandacht zal er ook een culinaire prijs worden aangeboden aan de winnaar. 


JURY

De jury bestaat uit Maarten Wessels van Wessels Trainingen, Maaike de Reuver van Food Inspiration, Iris Kranenburg van Entree Magazine, Paul Sprakel van Hospitality Management en Godfried van der Lugt van Gault &Millau. De jury zal naar aanleiding van het jurybezoek een winnaar kiezen die de F&B professional of the Year titel meer dan verdient.