Volgende bijeenkomst:

Gepubliceerd op 01 februari 2015 in Media

Jaargala 2015 - Dress to impress

The day after! Terugkijkend op een bijzonder mooi gala, laat ik alle momenten van de avond ervoor nog een keer de revue passeren.

Met een glimlach denk ik terug aan een fantastische avond in het Tobacco Theater.

Niet alleen de dames zijn in stijl gekomen, ook de heren hebben zichzelf dit jaar zeker overtroffen. En hoe kun je een nieuw verenigingsjaar beter inluiden dan op een avond als deze?

Van tartaar van krab en zalm tot een doradefilet met een crème van paarse wortel, vergezeld door een mooi glas Cuvée Plaisir (hoe kan het ook anders) Blanc. De heerlijke gerechten en de prettige tafelgesprekken worden afgewisseld door live entertainment. Na een kleine aarzeling geef ik mijn ring aan een goochelaar (die achter mij verschijnt) die na een paar vliegensvlugge handelingen mijn ring naar zijn portemonnee in zijn achterzak tovert! Wat een act! Het heeft altijd iets magisch.

Helaas voor deze goochelaar is hij vanavond niet de enige aanwezige onder de noemer ‘magie’. Wat het huidige bestuur het afgelopen jaar heeft weten neer te zetten valt wat mij betreft in dezelfde magische categorie. Mijn hockeycoach zei altijd ‘never change a winning team’. Waar ik het, met mijn vaste positie, altijd met hem eens was zie ik nu in dat een verandering in de opstelling geen afbreuk doet aan het winnende team. Ik weet zeker dat ik niet alleen namens mezelf spreek als ik zeg dat Suzanne, in de rol van voorzitter, de AF&BM heeft weten te vernieuwen en als ‘aanvoerder’ het beste uit haar bestuur en leden heeft weten te halen. Het besturen van een vereniging als deze is écht teamsport. En met René als nieuwe voorzitter is de aanvoerdersband bij hem zeker in goede handen en blijft het team zeker de sterren van de hemel spelen.

Met de aanvoerdersband nog maar net om René zijn arm geschoven, direct het podium op voor z’n eerste acte de présence! Na een super spannende periode van stemmen en pitches is het dan eindelijk zover! De bekendmaking van de ‘F&B Professional of the Year’! Onder live geroffel van enkele tafels, hangt de spanning bij de finalisten-tafel zichtbaar in de lucht. En de enige echte F&B Professional van 2015 is…Bobby van Galen, van de Hoftrammm! Bobby heeft ondanks vele tegenslagen en enkele kritische geluiden uit zijn omgeving altijd doorgezet. Door zijn ambitie en zijn uitzonderlijke concept maakt Bobby het verschil. Zoals hij al eerder zei “als je ergens in gelooft is het te verwezenlijken”.

Met een kersverse winnaar en een vernieuwd bestuur dansen we na afloop van het diner de nacht tegemoet. Benieuwd naar de ‘AF&BM en het geheim van de dansvloer’? Graag tot volgend jaar!

 

Julia Bos
www.julicious.nl

Deel dit