Volgende bijeenkomst:

Gepubliceerd op 30 december 2014 in Media

Horecava AF&BM

Geachte leden van de AF&BM,

Sinds 2014 is Tovari Ambiance BV Founding partner van de AF&BM en als jong bedrijf zijn wij daar erg trots op. Dit jaar hebben wij een aantal bijeenkomsten mogen bijwonen, hierdoor hebben wij met diverse leden gesproken en hebben wij ons kunnen voorstellen als bedrijf. Aangezien de AF&BM veel leden heeft, is het voor ons moeilijk u allen te leren kennen en u allen persoonlijk te vertellen wie wij zijn en wat wij doen.

Al meer dan 80 jaar is Tovari Ambiance hét adres voor trendy tafelservies, tafelbestek, glaswerk, sfeervolle tafelverlichting, buffetartikelen en keukenmaterialen. Tovari Ambiance realiseert unieke, eigentijdse presentatieconcepten.

Bij Tovari Ambiance zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten. We volgen de laatste trends op de voet, door intensief contact met onze leveranciers en door te luisteren naar de wensen en ideeën van onze afnemers. Op deze manier creëren wij unieke concepten die wij u kunnen voorschotelen.

Ons enthousiaste team van professionele adviseurs en gemotiveerde binnendienstmedewerkers stellen alles in het werk om de ideale projecteninrichting voor u tot stand te brengen. Tovari Ambiance denkt met u mee en vertaalt uw vraag naar table ware, naar een concept dat het best bij uw interieur past. Dit alles wordt ondersteund door een geavanceerd magazijn en een modern softwaresysteem die uw order vanaf het begin tot eind monitort.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van onze producten in onze showroom in Duiven. Mocht het niet in uw planning passen om naar onze showroom te komen, dan etaleren wij ook graag bij u op locatie.

Tijdens de Horecava zal Tovari Ambiance BV een prachtige presentatie geven van haar assortiment en zullen wij naast onze presentatie concepten ons nieuwe concept CHEFS’ COLLECTION presenteren. Deze collectie bestaat uit een prachtig assortiment bijzondere borden voor de perfecte presentatie. Het is een collectie die wij hebben samengesteld uit meer dan 10 verschillende porseleinfabrikanten uit heel Europa. Bijzondere borden van Villeroy & Boch, de succesvolle collectie Craft van Steelite, maar ook unieke “stoneware” borden en andere presentatie producten.

Wij nodigen u dan ook graag uit om na de bekendmaking van de laatste drie genomineerden voor “professional van het jaar” te komen kijken op onze stand. Wij staan in de Europahal standnummer 01.160.

De eerste 25 leden van de AF&BM die zich met deze flyer op onze stand melden, ontvangt van Ivar of David een bijzondere exclusieve kristallen decanteerkaraf ter waarde van € 125,00

Wij ontvangen u graag!

Met vriendelijke groet,

Ivar van Riel & David Otto

Deel dit