Volgende bijeenkomst:

Themabijeenkomst High Tech of High Touch?

Themabijeenkomst High Tech of High Touch?

Wanneer

28 oktober 2019

Locatie

Conference Center High Tech Campus - High Tech Campus 1b, 5656 AE Eindhoven /Zaal Lorentz/Zeeman

Omschrijving

De smartphone was 20 jaar terug een nog relatief onbekend fenomeen maar is inmiddels volledig ingeburgerd en maakt voor velen het leven een stuk gemakkelijker. Maar hoe ver gaat die technologie eigenlijk nog door? Of eigenlijk hoe ver wil je het laten gaan en komt binnen ons vakgebied dan de menselijke factor niet in het gedrang.

Ali Baba, heeft met haar Alibaba Artificial Intelligence Labs al een Tmall Genie virtuele assistent voor in hun hotelkamers ontwikkeld en ook Amazon is al ver vooruit maar in hoeverre verdwijnt daar de menselijke factor uit het service proces of… voegt de technologie juist iets toe en bespaar je daarmee op arbeid en voeg je juist extra beleving toe aan het verblijf van je gasten? Veel vragen waarop gereflecteerd wordt terwijl wij verblijven op de vierkante kilometer die zich tot de slimste ter wereld mag rekenen, de Eindhovense High Tech Campus.

Er is uiteraard weer een mooie line up van sprekers. Aan het woord komen Diederick Croese, CEO van Singularity University met een verkennende blik naar de toekomst en welke impact technologie op ons en onze bedrijven zal hebben, Entrée award genomineerde Rens Bekkers van de Bright Kitchen legt uit hoe je efficiënt meerdere (virtuele) concepten uit één keuken laat komen door het gebruik van delivery netwerken en Dr. Danny Han gaat (in het Engels) in op hoe augmented en virtual reality bij kunnen dragen aan hospitality.

Daarnaast krijgen we een kijkje achter de schermen bij Eurest, de cateraar van de High Tech Campus en hoe zij leren van het werken te midden van technologische buzz maar ook hoe zij kunnen faciliteren in het voorzien van duizenden maaltijden per dag al dan niet ondersteund door technologie.

Ben je zelf al zover of zelfs nog verder met jouw bedrijf, kom dit dan vooral met ons delen. Wil je als geïnspireerde techneut weer huiswaarts keren met een deze keer technologische file-vermijdende hap in je maag, schrijf je dan snel in voor deze bijeenkomst.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13.30 - 14.00 uur Inloop
  • 14.00 uur Start programma
  • +/- 17.30 uur Einde programma
  • 17.30 - 19.00 uur File vermijdend diner

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit