Volgende bijeenkomst:

Themabijeenkomst Leiderschap is topsport

Themabijeenkomst Leiderschap is topsport

Wanneer

12 maart 2018

Locatie

KNVB Campus - Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX Zeist

Het moderne voetbal vraagt om goed samenspel én talent. Met spelers die sterker zijn dankzij hun team, en teams die de kracht van hun spelers kennen. Die teams van morgen worden vandaag gevormd. Op de KNVB Campus. Hier ligt hun basis voor de top. Hier gaan innovatie, motivatie én transpiratie hand in hand. Het resultaat? Teams die als een eenheid in de wedstrijd staan. Voor clubs en het bedrijfsleven is een bezoek aan de KNVB Campus leuk en leerzaam tegelijk. Het is een uitstekende locatie voor vergaderingen, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor trainingen en ontspanning.

Routebeschrijving naar de KNVB campus

Omschrijving

Effectief leiding geven is topsport. Je moet jouw team iedere dag weer motiveren en aanmoedingen om een topprestatie te leveren. En soms moet je als scheidsrechter optreden als de regels die nodig zijn niet nageleefd worden.

Tijdens de bijeenkomst Sport & Leiderschap zoeken we de paralellen op tussen topsporters en F&B professionals. En uiteraard doen we dit op een inspirerende en toepasselijke locatie.

Na afloop van de bijeenkomst worden de genomineerden voor de F&B Professional of the Year verkiezing 2018 bekend gemaakt.

Dagplanning

13.30 - 14.00 ontvangst met koffie en lekkernij

14.00 - 14.15 welkomstwoord door René Giel en introductie Hans van Pelt (Directeur Conferentiecentrum Woudschoten & KNVB Campus)

14.15 - 15.30 sprekers René Hake en Evert ten Napel

15.30 - 15.45 Jacco Rozenberg (chef KNVB Campus) & Bart Houben

15.45 - 16.15 break met drankje  & worstenbroodje van Bart Houben

16.15 - 17.30 Spreker Bas Nijhuis

17.30 - 17.45 bekendmaking nominaties F&B Professional of the Year

17.45 - 18.00 afsluiting door René Giel

18.00 - 20.00 borrel met sport en pasta buffet

 

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit