Volgende bijeenkomst:

Themabijeenkomst: F&B conceptontwikkeling & design

Themabijeenkomst: F&B conceptontwikkeling & design

Wanneer

30 oktober 2017

Locatie

Een nader te bepalen inspirerende locatie

Omschrijving

Ontwikkeling van F&B concepten gaat in rap tempo en moet aansluiten bij de continu veranderende behoeften van de gasten. Als F&B professionals moet jij bij het bedenken van een concept deze aansluiting en vernieuwing vinden en dit op een goede manier vertalen naar ontwerp en design. En hierbij heb je te maken met een spanningsveld tussen de esthetische en functionele kenmerken van het ontwerp. De praktijk leert dat zaken hierbij niet altijd in balans zijn. Vaak prevaleert de esthetische kant waar een architect zijn of haar stempel op drukt boven de functionele kant. De uitdaging voor jou is om die balans wel te vinden en te sturen op de functionele basisvereisten zoals routing, logistiek, materiaalgebruik, efficiency, verlichting, akoestiek etc.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij jou inspireren door je vanuit verschillende invalshoeken mee te nemen in dit onderwerp. We hebben al een aantal interessante sprekers benaderd. De ene spreker is van meing dat je eerst een blauwdruk moet maken met de functionele vereisten om vervolgens daar de esthetische look & feel op los te laten. Deze visie staat in contrast met een interieurarchitect die de esthetische kant laat prevaleren. Tijdens de bijeenkomst laten we je dit contrast ervaren en gaan we hier met elkaar wat van vinden / over in discussie.

Dagplanning

Voorlopig programma:

13:30 - 14:00 uur Ontvangst
14:00 - 18:00 uur Themabijeenkomst
18:00 - 20:00 uur Netwerkborrel

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit