Themabijeenkomst Leiderschap: Zelf aan het stuur van je leven.

Wanneer

10 december 2018

Locatie

 

De Mariënhof

Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort

Omschrijving

 

Zelf aan het stuur van je leven!

Kom je een bekende tegen en je vraagt hoe het is dan krijg je al snel een antwoord als “ Goed hoor, maar wel drukdrukdruk”  Maar gaat het wel echt zo goed? Waarom zijn we eigenlijk tegenwoordig zo druk? En wat voor gevolgen kan dat, voor jou als leider, hebben en met name voor jouw gezondheid of die van je teamleden. Tien jaar geleden al zei de helft van de managers en directeuren in Nederland aan burn-outverschijnselen te lijden. Vooral managers die zijn opgevoed door de generatie van de wederopbouw. Baanzekerheid, respect voor de baas en altijd iets meer doen dan verwacht wordt. Maar nu zien wij ook veel 20-ers en 30-ers, werkend in eerste of tweede baan al uitvallen voordat de ambitie bereikt is. Is dat iets van deze tijd? En wat zit er met het veranderende arbeidsethos van de generaties, Y, Z en Alpha dan nog aan te komen? Hoe reageer je hier als leidinggevende op en hoe voorkom je dat jijzelf of jouw teamleden met bijvoorbeeld een burn-out voor langere tijd uit het arbeidsproces geduwd worden. ,,Ze maken zich soms meer zorgen om een kras op hun auto dan een deuk in een mens.’’ zei Enrique Figee in de Horeca Misset in 2007 over sommige managers. Wat voor manager ben jij of voor wat voor manager werk jij?

De bijeenkomst zal enerzijds met indrukwekkende persoonlijke ervaringen de deelnemers zeker raken maar aan de andere kant ook inzicht geven in wat overspannen zijn of het hebben van een burn-out is en hoe je dit als leidinggevende voor kunt zijn. Onze sprekers zullen interessante verhalen met ons delen maar ook tips geven om binnen je organisatie op een verantwoorde manier met het human capital om te gaan.

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit