Volgende bijeenkomst:

Jaargala 2020 - Hotel Okura Amsterdam

Jaargala 2020 - Hotel Okura Amsterdam

Wanneer

25 januari 2020

Locatie

Hotel Okura Amsterdam | Ferdinand Bolstraat 333 | 1072 LH Amsterdam

Parkeren kan in de parkeergarage van het hotel. De kosten hiervan zijn € 15,-.

Omschrijving

Traditiegetrouw begint het AF&BM verenigingsjaar met het jaargala. Tijdens deze feestelijke avond blikken we met de leden, partners en hun aanhang terug op het afgelopen jaar en toosten we op het jaar dat voor ons ligt. Naast een gezellig en compleet verzorgd gastronomisch diner staat deze avond in het teken van de verkiezing van de F&B Professional of the Year. Na een spannende strijd maakt de vakjury de winnaar bekend en weten we wie de opvolger is van Lieke van Weerdenburg, de winnaar van 2019. En uiteraard gaan na afloop van het diner, onder begeleiding van de spetterende live band Stoot!, de voetjes van de vloer.

Voor het jaargala betalen de AF&BM leden en de netwerk- en mediapartners een eigen bijdrage van € 50,- per persoon. De AF&BM partners hebben deze bijdrage reeds betaald via de partnerbijdrage.

Dagplanning

18:00 uur: ontvangst en aperitief. Aansluitend diner en feestavond.

Dresscode: black tie

Wil je na het gala niet meer in de auto stappen, dan heeft het hotel een aantrekkelijke AF&BM aanbieding: voor € 150,- inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting kun je overnachten in een comfortabele superior tweepersoonskamer:

  • Ga naar www.okura.nl
  • Ga naar ‘Promo or group code’
  • Vul de volgende code in onder ‘Group Code’: AFBM19
  • Selecteer 25/01/20 bij de check-in datum en 26/01/20 bij de check-out datum

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit