Volgende bijeenkomst:

Gala 2018

Gala 2018

Wanneer

03 februari 2018

Locatie

SS Rotterdam - 3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Locatie ontvangst: Queen's lounge
Locatie diner: Theatre

Omschrijving


Op dit moment zijn alle beschikbare plaatsen voor het gala gereserveerd. Als je je nu aanmeldt word je op de wachtlijst geplaatst. Als er door annulering toch nog plaatsen bechikbaar komen, zullen we je informeren.

Traditiegetrouw begint het AF&BM verenigingsjaar met het jaargala. Tijdens deze feestelijke avond blikken we met de leden, partners en hun aanhang terug op het afgelopen jaar en toosten we op het jaar dat voor ons ligt. Naast een gezellig en compleet verzorgd gastronomisch diner staat deze avond in het teken van de verkiezing van de F&B Professional of the Year. Na een spannende strijd maakt de vakjury de winnaar bekend en weten we wie de opvolger is van Maurice van Rossum, de winnaar van 2017. En uiteraard gaan na afloop van het diner, onder begeleiding van een spetterende live band, de voetjes van de vloer.

Aanvang ontvangst: 18:00 uur
Dresscode: Black Tie

Voor het jaargala betalen de AF&BM leden en de netwerk- en mediapartners een eigen bijdrage van € 40,- per persoon. De AF&BM partners hebben deze bijdrage reeds betaald via de partnerbijdrage. Parkeren tijdens het gala kan kosteloos op de parkeerplaats van het hotel (op basis van beschikbaarheid).

Wil je na het gala niet meer in de auto willen stappen, dan heeft het hotel een aantrekkelijke aanbieding: voor € 105,- inclusief ontbijt en toeristenbelasting kun je overnachten in een comfortabele een- of tweepersoonskamer. Als je je aanmeldt voor het gala ontvang je een bevestiging met een reserveringsformulier voor een kamer.

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit