Hospitality Stage Powered by AF&BM @ Food Inspiration DayX op 15 oktober

Hospitality Stage Powered by AF&BM @ Food Inspiration DayX op 15 oktober

Wanneer

15 oktober 2018

Locatie

CHV Noordkade
Verlengde Noordkade 10-12
5462 Veghel

Omschrijving

Alle kaarten voor dit event zijn vergeven. Als je nog een kans wil maken om mee te gaan met ons, meld je dan aan. Als wij annuleringen krijgen en je toch mee kunt, dan laten wij je dit je direct weten.

De Food Inspiration Days is het inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de foodtrends van morgen. Men laadt zichzelf op met inspiratie op het gebied van food, consumententrends, nieuw ondernemerschap en businessmodellen. Het doel is de foodservicebranche te inspireren en aan te zetten tot actie door het delen van trends, innovaties, kennis en ervaringen.

Tijdens deze festival achtige editie kun je je eigen programma kiezen doordat er 6 stages zijn met een divers programma. De hospitality stage is powered by AF&BM met als thema F&B trends in hotels.

Dagplanning

Bekijk het hele programma via: https://days.foodinspiration.com/programma/

Tussen 8.00 - 9.30 is er ontvangst en ontbijt. Om 9.30 is de opening van Food Inspiration DayX. En tussen 11.00 en 17.30 uur zijn er allerlei programma onderdelen op de verschillende stages. De dag wordt afgesloten met een borrel.

AF&BM staat met een eigen atelier op de Food Markt om het netwerk onder de aandacht te brengen en om nominaties voor de F&B Professional of the Year 2019 verkiezing te verzamelen.

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit