Algemene Ledenvergadering (uitsluitend voor leden, niet voor partners)

Algemene Ledenvergadering (uitsluitend voor leden, niet voor partners)

Wanneer

12 maart 2018

Locatie

KNVB Campus - Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX Zeist

Omschrijving

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) blikt het AF&BM bestuur met de leden terug op verenigingsjaar 2017. Welke bijeenkomsten en evenementen zijn er georganiseerd en hoe heeft de vereniging zich ontwikkeld? Dit in combinatie met de financiële verantwoording over 2017. 

Ook kijken we vooruit naar het verenigingsjaar 2018. Welke activiteiten staan op het programma en de begrootte inkomsten en uitgaven worden toegelicht. Daarnaast staat de bestuurssamenstelling 2018-2019 op de agenda. En tot slot geeft het bestuur een toelichting op het AF&BM ambassadeursprogramma dat gelanceerd is tijdens de Horecava.

Zorg dat jij, als betrokken AF&BM lid, aanwezig bent bij de ALV om jouw stem te laten horen en mee te praten over de toekomst van onze mooie vereniging.

De ALV vindt plaatst voorafgaand aan de themabijeenkomst Leiderschap is topsport.

Dagplanning

12.00 - 12.30 ontvangst Algemene Ledenvergadering

12.30 - 13.30 Algemene Ledenvergadering

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit