Volgende bijeenkomst:

Jaargala 2019 - NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Jaargala 2019 - NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Wanneer

02 februari 2019

Locatie

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Dam 9, 1012 JS AMSTERDAM

Parkeren tijdens het gala kan (voor eigen rekening) in de parkeergarage van het hotel.

Omschrijving

Traditiegetrouw begint het AF&BM verenigingsjaar met het jaargala. Tijdens deze feestelijke avond blikken we met de leden, partners en hun aanhang terug op het afgelopen jaar en toosten we op het jaar dat voor ons ligt. Naast een gezellig en compleet verzorgd gastronomisch diner staat deze avond in het teken van de verkiezing van de F&B Professional of the Year. Na een spannende strijd maakt de vakjury de winnaar bekend en weten we wie de opvolger is van Ruth Siegers, de winnaar van 2018. En uiteraard gaan na afloop van het diner, onder begeleiding van de spetterende live band Stoot!, de voetjes van de vloer.

Voor het jaargala betalen de AF&BM leden en de netwerk- en mediapartners een eigen bijdrage van € 40,- per persoon. De AF&BM partners hebben deze bijdrage reeds betaald via de partnerbijdrage.

Dagplanning

18:00 uur: ontvangst en aperitief in de Grand Ball Room. Aansluitend diner in de Wintertuin

Dresscode: black tie

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit