Volgende bijeenkomst:

Innovatie

Wanneer

18 april 2016

Locatie

Kitchen Republic
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG  AMSTERDAM
www.kitchenrepublic.nl

Omschrijving

De invloed van innovaties op F&B
Onze branche speelt steeds beter in op veranderende omstandigheden. We kunnen veel leren van innovatieve beslissingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, maar zullen ook kritisch naar de toekomst moeten kijken om verbinding met elkaar te houden en innovatief te blijven. Innovatie is dus één, maar wat is dan eigenlijk de invloed van hotelinnovaties op F&B?
 
Hans Meyer & ZOKU
Na zijn opleiding bij de Hotelschool Den Haag en de Cornell University in de Verenigde Staten is hij vervolgens, vanuit zijn overtuiging van het belang van innovatie voor de internationale horeca, gestart met de ontwikkeling van verschillende nieuwe hotelconcepten en business modellen. Zo was hij medeverantwoordelijk voor het concept, de creativiteit, ontwerp en ontwikkeling van CitizenM. Ook werkte hij onder andere voor NH Hoteles en Golden Tulip Hotels. Inmiddels is hij directeur van ZOKU revolutionair hotelconcept. En wie kan er nu beter over hotelinnovatie praten dan hij?

 

Peter Heule | Yays

peterheule copy

Als Managing Director van Yays is Heule verantwoordelijk voor de algemene activiteiten voor Short Stay Group. De focus ligt in zijn werkzaamheden met name op Parijs, Barcelona en Amsterdam. Met zijn uitgebreide achtergrond in de horeca zoals Wyndham Apollo Hotel Amsterdam en de online reismarkt (Expedia) heeft Heule als ambitie om de Short Stay Group naar het volgende niveau te brengen. Hij vertelt jullie graag met welke uitdagingen hij te maken heeft in zijn dagelijkse activiteiten om van de Short Stay Group dé toonaangevende speler in Europa te maken. En natuurlijk ook wat de invloed volgens hem van innovaties is in deze markt!

Meld je aan voor deze dynamische bijeenkomst bij Kitchen Republic!
Heb jij een vraagstuk waar je tegenaan loopt? En wil je er met mede F&B-professionals over van gedachten wisselen? Mail dan naar info@afbm.nl, dan zoeken we de 18e samen naar de oplossing! 
 
We hopen je maandag 18 april te zien in Amsterdam!
 
René, Hermen, Henk-Jan, René, Natalia en Nadine

Dagplanning

Programma
14.00 uur – 14.30 uur       Ontvangst 
14.30 uur – 16.00 uur       De invloed van innovaties op F&B
16.00 uur – 16.30 uur       Pauze
16.30 uur – 18.00 uur       Vervolg
18.00 uur – 20.00 uur       Afsluitende netwerkborrel

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit