Volgende bijeenkomst:

Algemene ledenvergadering

Wanneer

07 maart 2016

Locatie

NH Grand Hotel Krasnapolsky
Dam 9
1012 JS Amsterdam

Omschrijving

De AF&BM is een vereniging van de leden, voor de leden. Als bestuur organiseren wij met veel enthousiasme en naar beste kunnen voor jou jaarlijks diverse themabijeenkomsten en sociale evenementen.

Graag nodigen wij jou uit om tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op 7 maart met ons terug te blikken op het jaar 2015. Welke bijeenkomsten hebben wij georganiseerd? En hoe hebben de verenigingsfinanciën zich afgelopen jaar ontwikkeld. Daarnaast zullen we vooruitblikken. Welke bijeenkomsten hebben wij in het vooruitzicht? Waar gaan we dit jaar naartoe tijdens het Social Event? En welke ontwikkelingen maakt de vereniging door?

Tijdens de ALV nemen wij afscheid van drie bestuursleden. Na jaren van onvermoeibare inzet dragen Suzanne de Zwaan, Pieter van Opheusden en Harm van Beurden hun bestuursfunctie over aan drie nieuwe bestuursleden: Hermen Nijhuis (Restauant IDock), Natalia Alvarez Pereiro (Crown Plaza Amsterdam South) en Nadine Simons (Max Brown Hotel). De formele benoeming van deze aspirant bestuursleden zal, na een stemmingsronde, tijdens de ALV plaatsvinden.   

2016 is een jubileumjaar voor de AF&BM. Op 1 januari bestond de vereniging 25 jaar! Wat begonnen is als een onschuldig initiatief van een aantal Amsterdamse F&B Managers om kennis en ervaring met elkaar te delen, is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot hét netwerkplatform waar je als serieuze F&B professional lid van moet zijn.

Graag staan we hier op gepaste wijze bij stil. Iemand die jarig is krijgt een cadeau. Dus ook jij als lid van de AF&BM. De leden die bij het jaargala in Eindhoven aanwezig waren hebben dit cadeau reeds ontvangen. Was jij niet bij het gala aanwezig, kom dan naar de ALV om dit cadeau in ontvangst te nemen.

We zien jouw aanmelding voor de ALV graag tegemoet.

Programma 
13.00 uur – 13.15 uur       Ontvangst
13.15 uur – 14.00 uur       Algemene ledenvergadering

Aansluitend aan de ALV begint de themabijeenkomst ‘De impact van online reviews op de reputatie’. Meld je hier aan voor deze bijeenkomst.  
 
We zien je graag maandag 7 maart!

René, Suzanne, Henk-Jan, Pieter en Harm

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst

Je kunt je alleen aanmelden voor bijeenkomsten als je lid bent van de AF&BM. Wil je lid worden van de AF&BM, zodat je je kunt aanmelden voor diverse bijeenkomsten? Ga dan nu naar de aanmeldpagina. Je vindt daar tevens onze voorwaarden en tarieven.

Ben je reeds lid en wil je je aanmelden, log dan in met je gegevens. Je kunt tevens een introducé uitnodigen.

Deel dit